Apinat luulivat tämän nuken olevan kuollut apinanpoikanen – lauman reaktio henkeäsalpaava!

BBC:n ”Spy In The Wild”-dokumentissa kuvaajaryhmä tarkkaili apinoiden käytöstä, kun nämä saivat oikealta apinanpoikaselta näyttävän nuken, johon oli piilotettu piilokameroita. Dokumentissa oli tarkoitus tarkastella näiden arkojen eläimien elämää heille luonnollisessa ympäristössä.

Kun apinat katsoivat tarkemmin uutta lauman jäsentä, tapahtui jotain ihmeellistä joka sai koko kuvausryhmän vetämään henkeä.

Apinat luulivat nuken olevan oikea poikanen ja nämä lähestyivät nukkea hyvin varovaisesti nähdäkseen kuinka se reagoi. Kun yksi lauman jäsen päätti tönäistä nukkea, nukke putosi maahan selälleen.

Tämän seurauksena yksi apinoista säntäsi välittömästi paikalle nuken luokse ja äärimmäisen huolestuneena otti nuken syliin. Tämä apina luuli että poikanen vahingoittui tönäisystä! Kun apina huomasi ettei nukella ole kaikki kunnossa, koko apinalauma alkoi käyttäytyä hyvin tutulla tavalla.

 

Apinalauma alkoi kuvitella, että poikanen menehtyi ja tämän vuoksi nämä kerääntyivät poikasen ympärille hyvästelläkseen sen. Vanhemmat lauman jäsenet pitiväät poikasiaan sylissään ja lohduttivat toisiaan. Lauman käytös osui suoraan kuvausryhmän sydämeen.

Apinoiden kehonkieli paljasti kaiken – se osoittaa, että apinat pystyvät osoittamaan monimuotoisia tunteita: muun muassa surua ja myötätuntoa, aivan kuten ihmiset.

Kukaan ei osannut ajatella dokumenttia tehdessään, että he voivat kohdata tämän kaltaisen tilanteen. Kuvausryhmäläiset eivät taatusti ole ainoita ihmisiä joita tämä ajatuksia herättävä video koskettaa. Katso video alta ja jaa tämä uskomaton osoitus inhimillisyydestä myös ystävillesi!

 

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön. Voit koska tahansa perua uutiskirjeiden saannin.