Apinat luulivat tämän nuken olevan kuollut apinanpoikanen – lauman reaktio henkeäsalpaava!

BBC:n ”Spy In The Wild”-dokumentissa kuvaajaryhmä tarkkaili apinoiden käytöstä, kun nämä saivat oikealta apinanpoikaselta näyttävän nuken, johon oli piilotettu piilokameroita. Dokumentissa oli tarkoitus tarkastella näiden arkojen eläimien elämää heille luonnollisessa ympäristössä.

Kun apinat katsoivat tarkemmin uutta lauman jäsentä, tapahtui jotain ihmeellistä joka sai koko kuvausryhmän vetämään henkeä.

Apinat luulivat nuken olevan oikea poikanen ja nämä lähestyivät nukkea hyvin varovaisesti nähdäkseen kuinka se reagoi. Kun yksi lauman jäsen päätti tönäistä nukkea, nukke putosi maahan selälleen.

Tämän seurauksena yksi apinoista säntäsi välittömästi paikalle nuken luokse ja äärimmäisen huolestuneena otti nuken syliin. Tämä apina luuli että poikanen vahingoittui tönäisystä! Kun apina huomasi ettei nukella ole kaikki kunnossa, koko apinalauma alkoi käyttäytyä hyvin tutulla tavalla.

 

Apinalauma alkoi kuvitella, että poikanen menehtyi ja tämän vuoksi nämä kerääntyivät poikasen ympärille hyvästelläkseen sen. Vanhemmat lauman jäsenet pitiväät poikasiaan sylissään ja lohduttivat toisiaan. Lauman käytös osui suoraan kuvausryhmän sydämeen.

Apinoiden kehonkieli paljasti kaiken – se osoittaa, että apinat pystyvät osoittamaan monimuotoisia tunteita: muun muassa surua ja myötätuntoa, aivan kuten ihmiset.

Kukaan ei osannut ajatella dokumenttia tehdessään, että he voivat kohdata tämän kaltaisen tilanteen. Kuvausryhmäläiset eivät taatusti ole ainoita ihmisiä joita tämä ajatuksia herättävä video koskettaa. Katso video alta ja jaa tämä uskomaton osoitus inhimillisyydestä myös ystävillesi!

 

Ei voittoa
200 Euroa
Ei voittoa
300 Euroa
Ei voittoa
500 Euroa
Ei voittoa
5€ Riskitöntä Pelirahaa
ONNEKSI OLKOON!! OLET 100 000:nes kävijä sivuillamme
Tämän kunniaksi voitit ilmaisen pyöräytyksen onnenpyörään, jossa voit voittaa jopa tuhansien eurojen arvoisia palkintoja! Pyöräytä rullaa ja voit lunastaa palkintosi välittömästi!
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi!