Kissoistako ei muka kodinpuolustajiksi? Tämä video oikaisee taatusti harhaluulosi!

Tyypillisesti koiria pidetään luotettavina kodinturvajoukkoina. Ne ovat äänekkäitä ja useat rodut jopa luonteeltaan laumanvartijoita. Koirilla on usein taipumus ilmoittaa jollakin tavalla kotiin tulevista tunkeilijoista (tai perheenjäsenistä) haukkumalla tai muuten vain uteliaisuudellaan. Se onkin syy miksi tyypillisesti murtovarkaat pyrkivät välttämään koteja joissa on koiria lemmikkeinä.

Fakta on tietysti se, että koiraa voidaan pitää parempana kodin suojelijana. Siitä huolimatta emme voi olla mainitsematta alla olevan videon pientä kissaa, jonka käyttäytyminen on vähintäänkin rohkeaa!

Alla olevassa videossa kotiin tunkeutuva ei-toivottu vieras on karmaiseva tennispallo. Videon kissa vaikuttaa samantien olevan tietoinen siitä, ettei tämä tunkeilija kuulu reviirilleen.

Katso hupaisa video tästä uskomattomasta kodin puolustajasta ja ilahduta ystäviäsi jos video sai sinut hyvälle tuulelle!

Ei voittoa
200 Euroa
Ei voittoa
300 Euroa
Ei voittoa
500 Euroa
Ei voittoa
5€ Riskitöntä Pelirahaa
ONNEKSI OLKOON!! OLET 100 000:nes kävijä sivuillamme
Tämän kunniaksi voitit ilmaisen pyöräytyksen onnenpyörään, jossa voit voittaa jopa tuhansien eurojen arvoisia palkintoja! Pyöräytä rullaa ja voit lunastaa palkintosi välittömästi!
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi!