11 loistavaa syytä, miksi kissanaiset ovat todellista vaimomateriaalia!

Seuraavaksi näet 12 kohtaa miksi sinun tulisi valita kissanainen elämänkumppaniksesi! Tyypillisesti kissaihmisiä pidetään yksin elävinä erakkoina, jotka ovat mielummin kotona kissojensa kanssa kuin ulkona ihmisten kanssa. 

1. Kissanaisilla on suuri sydän!

Oli heidän kissansa sitten pelastettu tai adoptoitu, he taatusti rakastavat eläintään yli kaiken! Heillä on varmasti lisää rakkauttaan jaettavana!

2. He tietävät miten saada elämä tasapainoon

Kissanaisen kanssa eläessä ei taatusti tarvitse pelätä suhteen tukahtumista. Kissan omistaja varmasti tietää ja on tottunut siihen, että toisinaan voi tarvita paljon rakkautta ja toisinaan enemmän omaa tilaa.

3. Ei pelkoa sitoutumista kohtaan

Kissanainen ei taatusti ole sitoutumiskammoinen. Kissanainen on jo valmiiksi sitoutunut lemmikkiinsä ja tietää miten paljon se tuo onnea, vaikka siihen olisi kuinka paljon sidoksissa.

4. Kissanaiset taatusti osaavat nauraa

Kissat ovat mitä mainioimpia eläimiä. Se on todettavissa jo kissavideoiden ja kuvien määrästä netissä! Voit olla 100% varma, että kissanainen osaa heittäytyä ja nauraa.

5. Kissanainen on vastuullinen

Kissanainen on sidoksissa lemmikkiinsä. Se tulee ruokkia, hoitaa ja viedä lääkäriin tarvittaessa. Vastuunkanto on arkipäiväistä.

6. He eivät juokse karkuun

Vaikka elämä ei aina ole ruusuista, se on taatusti sen arvoista. Sama pätee niin lemmikeissä kuin parisuhteissa. Tulee ylä- ja alamäkiä, mutta niistä selvitään! Kissanainen ei juokse karkuun.

7. He arvostavat elämän pieniä asioita

Elämän pienet jutut luovat onnen. Kissanaiset sen tietävät. Mikään ei ole parempaa kuin nukkuva kissa sylissä tai vaikkapa kumppani kainalossa.

8. Uskollisuus

Kenelläkään ei ole asiaa kissanaisen ja kissan väliin. Kissanaiset osaavat olla todella uskollisia, myös kumppania kohtaan.

9. Jakamisen ilo

Kissan kanssa eläminen on yhtä jakamista. Sen kanssa saa jakaa sängyn, ruoan tai vaikkapa tietokoneen näppäimistön. Kissanainen on taatusti jo tottunut jakamiseen.

10. Kissanainen on onnellisempi

Tämä on tutkittu asia, fakta! Kissan omistajat havaittiin olevan onnellisempia kuin ihmiset ilman kissoja. Kissa lemmikkinä on erinomainen tuki elämässä! Kuka nyt ei haluaisi onnellisempaa kumppania?

11. Kissanainen osaa kommunikoida ja kuunnella

Kissanaiset puhuvat rakkaan kissansa kanssa niin iloista kuin suruista. Sinun ei tarvitse pelätä siis hiljaisia hetkiä. Tämä lajien välinen kommunikointi antaa myös erinomaisen hyviä käytäntöjä pariskuntien väliseen kommunikointiin. Jos haluat kumppanin joka kuuntelee ja kykenee kommunikoimaan, valitse kissanainen!

Oletko kissanainen, haaveilet kissanaisesta tai muuten vaan rakastat kissoja? Jaa tämä ystävillesi, ja etenkin kissanaisille! 😉

Ei voittoa
200 Euroa
Ei voittoa
300 Euroa
Ei voittoa
500 Euroa
Ei voittoa
5€ Riskitöntä Pelirahaa
ONNEKSI OLKOON!! OLET 100 000:nes kävijä sivuillamme
Tämän kunniaksi voitit ilmaisen pyöräytyksen onnenpyörään, jossa voit voittaa jopa tuhansien eurojen arvoisia palkintoja! Pyöräytä rullaa ja voit lunastaa palkintosi välittömästi!
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi!