Kissa nauttii kylvystään eikä suostu lähtemään pois – ihastuttava video katsottu yli 20 miljoonaa kertaa!

Kissoista löytyy jo ennestään runsaasti videoita ja kuvia. Tämä alla oleva video on kuitenkin jokseenkin erilainen! Ja toisaalta, kissavideoita ei koskaan voi olla liikaa!

Yleisen käsityksen mukaan kissat eivät juuri pidä vedestä. Ainakin tämän yksilön kohdalla väittämä ei pidä paikkansa, sillä videolla esiintyvä kissa pitää kylvystään niin paljon, ettei halua lopettaa kylpemistä.

Videolla omistaja on täyttänyt vadin pesuvedellä ja saippualla, minkä jälkeen kissa on laitettu pesulle. Kissa näyttää videolla nauttivan äärimmäisen suuresti kylvystään, eikä se todellakaan halua kylvylleen loppua!

Katso ihastuttava video ja jaa se Facebook-ystävillesi!

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön. Voit koska tahansa perua uutiskirjeiden saannin.