Mies pelasti vaarassa olevan joutsenen – joutsen kiitti pelastajaansa uskomattomalla tavalla

Joutsen on kaunis ja näyttävä laji. Se esiintyykin monessa taideteoksissa sekä kansanperinteissä. Moni ihminen taatusti haluaisi tehdä lähempää tuttavuutta näin näyttävän linnun kanssa, mutta joutsenet reviiritietoisina eivät usein anna ihmisen lähestyä itseään.

Englannissa asuva Richard Wiese oli nähnyt kotimatkallaan metalliaitaan itsensä loukanneen joutsenen. Joutsen ei loukkaantumisen vuoksi kyennyt liikkumaan itsenäisesti. Wiese oli päättänyt pelastaa joutsenen ja otti siitä tukevan otteen ja ottanut linnun kantoonsa.

Alkuun Wiese tunsi miten joutsen oli peloissaan, mutta hetken kuluttua tämä ymmärsi ettei pelastaja halunnut tehdä joutsenelle pahaa. Siinä kohtaa joutsen rentoutui ja kietoi kaulansa miehen kaulan ympärilleen. Wiese kertoi ABC News -uutistoimistolle häkeltyneensä täysin tilanteesta. Mies kertoi sulkeneensa silmät jotta pystyi olemaan herkässä tilanteessaan täysin läsnä.

Joutsen lopulta vietiin eläinlääkäriin ja joutsen toipui täysin.

Lähde: Bored Panda

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön. Voit koska tahansa perua uutiskirjeiden saannin.