Lääkäri määräsi vanhan miehen spermanäytteeseen – Mies vastaa äärimmäisen hauskasti!

 

Iän karttuessa on luonnollista, että elämän tiellä kohtaa erilaisia esteitä ja haasteita, ja osa niistä on kieltämättä hieman kiusallisia. Kuten tässä tapauksessa, kun 85-vuotias mies on lääkärikäynnillä ja lääkäri pyytää spermanäytettä, mikä ehkä onkin helpommin sanottu kuin tehty.


 

Lääkäri pyysi 85-vuotiasta miestä antamaan spermanäytteen osana miehen yleistä terveystarkastusta.

Lääkäri antoi miehelle purkin ja sanoi: ”Ota tämä mukaan kotiisi, ja tuo spermanäyte tässä huomenna.”

Seuraavana päivänä mies ilmestyi sairaalaan ja antoi lääkärille purkin, joka oli yhtä puhdas ja tyhjä kuin edellisenä päivänä.

Lääkäri kysyi, mitä oli tapahtunut, ja mies selitti:

”Jaa, niin… Näin siinä kävi. Ensin minä kokeilin oikealla kädelläni, mutta mitään ei tapahtunut. Sitten kokeilin vasemmalla, mutta ei vieläkään mitään.

Niinpä pyysin vaimoa avuksi. Hän kokeili myös molemmilla käsillä, mutta mitään ei tapahtunut. Sitten hän kokeili suulla, sekä hampailla että ilman, mutta ei onnistunut.

Soitimme jopa naapurillemme Agnetalle, ja hän tuli käymään ja kokeili myös. Ensin molemmilla käsillä, sitten kainalolla, ja sitten hän yritti jopa laittaa sen polviensa väliin, mutta mikään ei auttanut.”

Lääkäri näytti yllättyneeltä: ”Pyysittekö naapurianne auttamaan?”

”Jep”, mies vastasi. ”Mutta kukaan meistä ei saanut purkkia auki.”


Vitsi on taatusti vanha, mutta sitäkin hauskempi! Jaa tämä hauska vitsi ystävillesi ja piristä heidän päiväänsä!

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön. Voit koska tahansa perua uutiskirjeiden saannin.