Tutkimus: Miestenillat ovat terveydelle välttämättömiä!

Naiset huomio! Tuorein tutkimus osoittaa miesten välisten illanviettojen olevan terveydelle välttämättömiä!

Saksalaisen Gottingenin yliopiston tuoreimmassa tutkimuksessa havaittiin miesten stressitasojen alentuvan huomattavasti enemmän miesten välisten illanvietossa suhteessa tavalliseen parisuhdeiltaan. Tutkimus osoitti miesten kärsivän huomattavasti vähemmän ahdistuksesta kun nämä olivat pitäneet miestenillan.

Tutkimus tehtiin ihmisten sijaan berberiapinoiden avulla, joiden käytös on äärimmäisen lähellä ihmistä. Berberiapinoiden havaittiin rentoutuvan huomattavan paljon näiden viettäessä aikaa urosporukassa.

Tutkijat huomasivat myös stressiperäisten sairauksien ilmaantuvan useemmin kun urokset viettivät enemmän aikaa naaraiden kanssa.

Vaikka nämä ilouutiset miehiä koskettavatkin, pätee sama ilmiö taatusti myös naisiin! Seuraavan kerran neuvotellessasi miesten- tai naistenilloista, nosta tämä uutinen esiin! Jaa nämä ilouutiset siis välittömästi ystävillesi niin moni kaverisi taatusti kiittää sinua! 

Lähde: Telegraph 

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön. Voit koska tahansa perua uutiskirjeiden saannin.