Tutkimus: Lasi viiniä vastaa tunnin kuntosalitreeniä!


Punaviinillä on tutkitusti monenlaisia positiivisia vaikutuksia terveyteen. Jo yhdellä lasillisella punaviiniä on havaittu olevan syöpää sekä dementian kehittymistä ehkäiseviä vaikutuksia. Punaviinin on myös havaittu parantavan sydämen toimintaa sekä tasoittamaan verensokeria.

Erään tuoreen tutkimuksen mukaan lasillinen punaviiniä vastaa myös tunnin kuntosalitreeniä. Albertan yliopiston tutkimuksessa kävi ilmi, että punaviinillä on samankaltaisia vaikutuksia kuin urheilulla.
Tutkimuksessa havaittiin punaviinin sisältämän resveratrolin olevan ihmisen terveydelle hyödyllistä samaan tapaan kuin liikunta.

Tutkija Jason Dyck kertoi tutkimuksesta olevan hyötyä etenkin heille, jotka eivät fyysisistä syistä kykene harrastamaan kunnolla liikuntaa. Nauttimalla lasillisen punaviiniä, he voivat saada liikuntaa vastaavia

Dyck kuitenkin muistuttaa, ettei punaviini yksin korvaa terveellisiä elämäntapoja, eikä toisaalta liiallinen punaviinin nauttiminen ole terveydelle eduksi. Tieto punaviinin hyödyistä on kuitenkin mieltä lämmittävää, sillä lasillisen juomista ei tarvitse enää stressata vaan se voikin olla aivan posiitiivinen asia!

Jaa tämä ilahduttava uutinen ystävillesi, ja nauttikaa punaviiniä!

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön. Voit koska tahansa perua uutiskirjeiden saannin.