Tutkimus: Lasi viiniä vastaa tunnin kuntosalitreeniä!


Punaviinillä on tutkitusti monenlaisia positiivisia vaikutuksia terveyteen. Jo yhdellä lasillisella punaviiniä on havaittu olevan syöpää sekä dementian kehittymistä ehkäiseviä vaikutuksia. Punaviinin on myös havaittu parantavan sydämen toimintaa sekä tasoittamaan verensokeria.

Erään tuoreen tutkimuksen mukaan lasillinen punaviiniä vastaa myös tunnin kuntosalitreeniä. Albertan yliopiston tutkimuksessa kävi ilmi, että punaviinillä on samankaltaisia vaikutuksia kuin urheilulla.
Tutkimuksessa havaittiin punaviinin sisältämän resveratrolin olevan ihmisen terveydelle hyödyllistä samaan tapaan kuin liikunta.

Tutkija Jason Dyck kertoi tutkimuksesta olevan hyötyä etenkin heille, jotka eivät fyysisistä syistä kykene harrastamaan kunnolla liikuntaa. Nauttimalla lasillisen punaviiniä, he voivat saada liikuntaa vastaavia

Dyck kuitenkin muistuttaa, ettei punaviini yksin korvaa terveellisiä elämäntapoja, eikä toisaalta liiallinen punaviinin nauttiminen ole terveydelle eduksi. Tieto punaviinin hyödyistä on kuitenkin mieltä lämmittävää, sillä lasillisen juomista ei tarvitse enää stressata vaan se voikin olla aivan posiitiivinen asia!

Jaa tämä ilahduttava uutinen ystävillesi, ja nauttikaa punaviiniä!

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
200 Euroa
Ei voittoa
500 Euroa
Ei voittoa
5€ Riskitöntä Pelirahaa
Pyöräytä onnenpyörää, ja voita jopa 10 000€ arvoinen lahjakortti
Tämän kunniaksi voitit ilmaisen pyöräytyksen onnenpyörään, jossa voit voittaa jopa tuhansien eurojen arvoisia palkintoja! Pyöräytä rullaa ja voit lunastaa palkintosi välittömästi!
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi!