Mies laittoi avioeron tultua kaiken kirjaimellisesti puoliksi! – Katso kuvat!

Avioerot ovat usein tilanteita joissa tunteet ovat pinnassa eikä yhteisymmärryksessä toimiminen ole välttämättä helppoa.

Pitkän avioliiton päätös voi usein olla erittäin surullista. Joskus erot ovat riitaisia ja joskus taas asiat voidaan sopia sulassa sovussa. Oli tapaus mikä tahansa, usein yhteisiä tavaroita joudutaan jakamaan tai myymään.

Saksassa eräs mies koki yllättävän eron, mikä ei kuvamateriaalista päätellen ollut hänelle kovinkaan helppo. Mies päätti nimittäin jakaa yhteiset tavaransa omalla tavallaan. Kuvat kertovat tarpeeksi, katso alta!

 

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön. Voit koska tahansa perua uutiskirjeiden saannin.