Tutkimus: Isovanhempien roolilla erityisen suuri merkitys lastenlasten onnellisuuteen!


Englannissa Oxfordin yliopistossa vastikään julkaistu tutkimus osoittaa, että isovanhempien seurassa paljon aikaa viettävät lapset elävät onnellisemman ja hyvinvoivan elämän kuin he, jotka eivät vietä aikaa isovanhempiensa kanssa. Tutkimuksissa havaittiin myös, että isovanhempien seurassa aikaa viettävillä lapsilla oli huomattavasti vähemmän tunne-elämän sekä käyttäytymiseen liittyviä vaikeuksia. Tutkimukseen osallistui yli 1500 11-16 -vuotiaita lapsia.

Professori Ann Buchananin mukaan läheinen suhde isovanhempiin auttaa lapsia käsittelemään elämän negatiivisia tapahtumia. Isovanhempien merkitys on erityisen suuri tunne-elämän alueella etenkin nuorille, jotka elävät avioeroperheissä.

Muualla julkistetut tutkimukset isovanhempien roolista lastenlasten elämään tukevat Oxfordin yliopiston tutkimustuloksia. Lukuisissa tutkimuksissa havaittiin, että isovanhemmilla on usein kykyä luoda turvallisuuden tunnetta ja luottamusta lastenlapsiinsa, sillä isovanhemmilla on runsaasti kokemusta lasten kasvattamisesta sekä vanhemmuudesta.

Jaa tämä iloinen uutinen ystävillesi jos arvostat isovanhempia tai lastenlapsiasi!

 

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
200 Euroa
Ei voittoa
500 Euroa
Ei voittoa
5€ Riskitöntä Pelirahaa
Pyöräytä onnenpyörää, ja voita jopa 10 000€ arvoinen lahjakortti
Tämän kunniaksi voitit ilmaisen pyöräytyksen onnenpyörään, jossa voit voittaa jopa tuhansien eurojen arvoisia palkintoja! Pyöräytä rullaa ja voit lunastaa palkintosi välittömästi!
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi!