Tutkimus: Isovanhempien roolilla erityisen suuri merkitys lastenlasten onnellisuuteen!


Englannissa Oxfordin yliopistossa vastikään julkaistu tutkimus osoittaa, että isovanhempien seurassa paljon aikaa viettävät lapset elävät onnellisemman ja hyvinvoivan elämän kuin he, jotka eivät vietä aikaa isovanhempiensa kanssa. Tutkimuksissa havaittiin myös, että isovanhempien seurassa aikaa viettävillä lapsilla oli huomattavasti vähemmän tunne-elämän sekä käyttäytymiseen liittyviä vaikeuksia. Tutkimukseen osallistui yli 1500 11-16 -vuotiaita lapsia.

Professori Ann Buchananin mukaan läheinen suhde isovanhempiin auttaa lapsia käsittelemään elämän negatiivisia tapahtumia. Isovanhempien merkitys on erityisen suuri tunne-elämän alueella etenkin nuorille, jotka elävät avioeroperheissä.

Muualla julkistetut tutkimukset isovanhempien roolista lastenlasten elämään tukevat Oxfordin yliopiston tutkimustuloksia. Lukuisissa tutkimuksissa havaittiin, että isovanhemmilla on usein kykyä luoda turvallisuuden tunnetta ja luottamusta lastenlapsiinsa, sillä isovanhemmilla on runsaasti kokemusta lasten kasvattamisesta sekä vanhemmuudesta.

Jaa tämä iloinen uutinen ystävillesi jos arvostat isovanhempia tai lastenlapsiasi!

 

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön. Voit koska tahansa perua uutiskirjeiden saannin.