Näin rahasi varastetaan tietämättäsi – julkisissa paikoissa piinaava vaara yleistyy!

Lähimaksuominaisuus on yleistynyt viime vuosina hurjaa vauhtia. Lähimaksulla voi maksaa Suomessa korkeintaan 100 euron arvoisia ostoksia. Lähimaksamisessa – kuten maksukorteissa yleensäkin – piilee kuitenkin omat vaaransa. Viime aikoina on ollut pinnalla tapauksia, joissa tuntematon ihminen on  maksupäätettä hyödyntäen tyhjentäneet ihmisten tileiltä rahaa. Menetelmää on sovellettu mm. ruuhkaisissa julkisissa kulkuneuvoissa ja väentungoksissa.

Asiaan on keksitty erilaisia ratkaisuja, vaikkei nekään ole täysin varkausvarmoja.  Turvallisuutta lisäävät ominaisuudet ovat vähentäneet väärinkäytösten riskejä, mutta aika ajoin ilmenee uusia tapauksia, joissa varkaat ovat keksineet uusia jippoja ja menetelmiä hyväuskoisten höynäyttämiseen.

Välttyäksesi ikäviltä yllätyksiltä, kannattaa olla valppaana ruuhkaisilla paikoilla eikä päästää tuntemattomia ihmisiä liian lähelle liian pitkäksi aikaa eri verukkeiden avulla. Mikäli havaitset epämääräisiä maksuja tiliotteessasi, ota välittömästi yhteys pankkiisi!

Jaamme 300€ Lahjan Lukijoillemmeimage/svg+xml
Lunastaaksesi lahjan, pyydämme vain yhtä pientä vastapalvelusta: 

Jaa tämä tärkeä uutinen ystävillesi niin saat avattua lahjasi!

Voit lunastaa 325€ Lahjasi klikkaamalla tästä.

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön. Voit koska tahansa perua uutiskirjeiden saannin.