Näin rahasi varastetaan tietämättäsi – julkisissa paikoissa piinaava vaara yleistyy!

Lähimaksuominaisuus on yleistynyt viime vuosina hurjaa vauhtia. Lähimaksulla voi maksaa Suomessa korkeintaan 100 euron arvoisia ostoksia. Lähimaksamisessa – kuten maksukorteissa yleensäkin – piilee kuitenkin omat vaaransa. Viime aikoina on ollut pinnalla tapauksia, joissa tuntematon ihminen on  maksupäätettä hyödyntäen tyhjentäneet ihmisten tileiltä rahaa. Menetelmää on sovellettu mm. ruuhkaisissa julkisissa kulkuneuvoissa ja väentungoksissa.

Asiaan on keksitty erilaisia ratkaisuja, vaikkei nekään ole täysin varkausvarmoja.  Turvallisuutta lisäävät ominaisuudet ovat vähentäneet väärinkäytösten riskejä, mutta aika ajoin ilmenee uusia tapauksia, joissa varkaat ovat keksineet uusia jippoja ja menetelmiä hyväuskoisten höynäyttämiseen.

Välttyäksesi ikäviltä yllätyksiltä, kannattaa olla valppaana ruuhkaisilla paikoilla eikä päästää tuntemattomia ihmisiä liian lähelle liian pitkäksi aikaa eri verukkeiden avulla. Mikäli havaitset epämääräisiä maksuja tiliotteessasi, ota välittömästi yhteys pankkiisi!

Jaamme 300€ Lahjan Lukijoillemmeimage/svg+xml
Lunastaaksesi lahjan, pyydämme vain yhtä pientä vastapalvelusta: 

Jaa tämä tärkeä uutinen ystävillesi niin saat avattua lahjasi!

Voit lunastaa 325€ Lahjasi klikkaamalla tästä.

Ei voittoa
200 Euroa
Ei voittoa
300 Euroa
Ei voittoa
500 Euroa
Ei voittoa
5€ Riskitöntä Pelirahaa
ONNEKSI OLKOON!! OLET 100 000:nes kävijä sivuillamme
Tämän kunniaksi voitit ilmaisen pyöräytyksen onnenpyörään, jossa voit voittaa jopa tuhansien eurojen arvoisia palkintoja! Pyöräytä rullaa ja voit lunastaa palkintosi välittömästi!
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi!