Nainen kuvasi kasvonsa joka päivä vuoden ajan – viimeinen kuva järisyttää ihmisten mieliä!

Nainen ottaa omista kasvoistaan kuvan joka ikisenä päivänä yhden vuoden ajan. Video on kiertänyt netissä muutamia vuosia, mutta sen sanoma ei vanhene koskaan.

Videon nimi on ”One photo per day during the worst year of my life”, jonka tarkoitus on kuvastaa surullisen yleistä ongelmaa josta moni kärsii, muttei siitä kuitenkaan tarpeeksi paljon puhuta tai keskustella. Kyseessä on kotiväkivalta.

Kuvasarja on ajatuksia herättävää ja ikävää katseltavaa, sillä pelkästään naisen olemuksesta ja silmistä näkee onnettomuuden ensimmäisten mustelmien ilmestyessä. Loppupäähän mentäessä kuvat alkavat olla jo suorastaan hirvittäviä. Vaikka videolla esiintyvällä naisella merkit kotiväkivallasta ovat selkeästi havaittavissa, ei usein uhreilla välttämättä ole näkyvillä paikoilla mitään merkkejä väkivallasta.

Videon loppua kohden tunnelma on todella synkkää, sillä viimeisessä kuvassa nainen pitää kylttiä jossa lukee: ”Auta minua, en tiedä kestänkö enää huomiseen.”

Video, kuvat ja sen sanoma on äärimmäisen voimakkaita ja tunteita herättäviä, vaikka se on vain mainos. Emme suosittele videon katsomista lapsille, nuorille tai herkille ihmisille. Suosittelemme kuitenkin jakamaan tätä tärkeää sanomaa Suomessakin tabuna olevasta ilmiöstä. Taistelkaamme yhdessä kotiväkivalta vastaan!

 

Ei voittoa
200 Euroa
Ei voittoa
300 Euroa
Ei voittoa
500 Euroa
Ei voittoa
5€ Riskitöntä Pelirahaa
ONNEKSI OLKOON!! OLET 100 000:nes kävijä sivuillamme
Tämän kunniaksi voitit ilmaisen pyöräytyksen onnenpyörään, jossa voit voittaa jopa tuhansien eurojen arvoisia palkintoja! Pyöräytä rullaa ja voit lunastaa palkintosi välittömästi!
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi!