Nainen kuvasi kasvonsa joka päivä vuoden ajan – viimeinen kuva järisyttää ihmisten mieliä!

Nainen ottaa omista kasvoistaan kuvan joka ikisenä päivänä yhden vuoden ajan. Video on kiertänyt netissä muutamia vuosia, mutta sen sanoma ei vanhene koskaan.

Videon nimi on ”One photo per day during the worst year of my life”, jonka tarkoitus on kuvastaa surullisen yleistä ongelmaa josta moni kärsii, muttei siitä kuitenkaan tarpeeksi paljon puhuta tai keskustella. Kyseessä on kotiväkivalta.

Kuvasarja on ajatuksia herättävää ja ikävää katseltavaa, sillä pelkästään naisen olemuksesta ja silmistä näkee onnettomuuden ensimmäisten mustelmien ilmestyessä. Loppupäähän mentäessä kuvat alkavat olla jo suorastaan hirvittäviä. Vaikka videolla esiintyvällä naisella merkit kotiväkivallasta ovat selkeästi havaittavissa, ei usein uhreilla välttämättä ole näkyvillä paikoilla mitään merkkejä väkivallasta.

Videon loppua kohden tunnelma on todella synkkää, sillä viimeisessä kuvassa nainen pitää kylttiä jossa lukee: ”Auta minua, en tiedä kestänkö enää huomiseen.”

Video, kuvat ja sen sanoma on äärimmäisen voimakkaita ja tunteita herättäviä, vaikka se on vain mainos. Emme suosittele videon katsomista lapsille, nuorille tai herkille ihmisille. Suosittelemme kuitenkin jakamaan tätä tärkeää sanomaa Suomessakin tabuna olevasta ilmiöstä. Taistelkaamme yhdessä kotiväkivalta vastaan!

 

Ei voittoa
5 Euroa
Ei voittoa
7 ilmaispyöräytystä
Ei voittoa
100 ilmaispeliä
Ei voittoa
20€ Lahjakortti
OLET VOITTAJA!
Voitit yhden ilmaispyöräytyksen onnenpyörään! Pyöräytä onnenpyörää ilmaiseksi ja lunasta riskittömät palkintosi! 
HUOMIOI:
  • Osallistuminen on ilmaista
  • Tämä tilaisuus on annettu vain onnekkaille sivullamme kävijöille
  • Tämä on ainoa tilaisuutesi pyöräyttää onnenpyörää!

Jaa Facebookissa!

Jakamalla tämän Facebookissa, saat 1000€ arvoisen edun!

https://prooffactor.com/blog/social-proof