Tyttö kasvoi gorilloiden kanssa – 10 vuoden jälleennäkeminen saa haukkomaan happea!

Olemme kaikki kuulleet uskomattomia tarinoita ihmisistä jotka ovat saaneet kasvaa kirjaimellisesti eläinten kanssa. Nämä ovat kaikki toinen toistaan koskettavampia tarinoita, ja tässä tulee myös yksi niistä!

Damian Aspinall ja hänen perheensä kasvatti ja kuntoutti työkseen gorilloja , joita he myöhemmin palauttivat villiin luontoon. Aspinallin tarina on poikkeuksellinen ja uskomaton, sillä hän pääsi kokemaan gorilloiden kanssa elämistä jo vauvasta lähtien. Hänen perheensä omisti paikallisen kuntoutuslaitoksen, jossa Aspinall vietti aikaa paljon taaperoisesta lähtien.

Pitkän kuntoutuksen jälkeen gorillat viimein lähetettiin maailmalle, Afrikan Gaboon. Yli kymmenen vuoden erossaolon jälkeen tyttö ja tytön isä päättivät lähteä Afrikkaan etsimään kuntouttamiaan gorilloja. Alla olevalta videolta voit katsoa uskomattoman koskettavan kohtaamisen.

Jaa tämä koskettava juttu ystävillesi ja ilahduta heidänkin päivää!

Ei voittoa
200 Euroa
Ei voittoa
300 Euroa
Ei voittoa
500 Euroa
Ei voittoa
5€ Riskitöntä Pelirahaa
ONNEKSI OLKOON!! OLET 100 000:nes kävijä sivuillamme
Tämän kunniaksi voitit ilmaisen pyöräytyksen onnenpyörään, jossa voit voittaa jopa tuhansien eurojen arvoisia palkintoja! Pyöräytä rullaa ja voit lunastaa palkintosi välittömästi!
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi!