Tyttö kasvoi gorilloiden kanssa – 10 vuoden jälleennäkeminen saa haukkomaan happea!

Olemme kaikki kuulleet uskomattomia tarinoita ihmisistä jotka ovat saaneet kasvaa kirjaimellisesti eläinten kanssa. Nämä ovat kaikki toinen toistaan koskettavampia tarinoita, ja tässä tulee myös yksi niistä!

Damian Aspinall ja hänen perheensä kasvatti ja kuntoutti työkseen gorilloja , joita he myöhemmin palauttivat villiin luontoon. Aspinallin tarina on poikkeuksellinen ja uskomaton, sillä hän pääsi kokemaan gorilloiden kanssa elämistä jo vauvasta lähtien. Hänen perheensä omisti paikallisen kuntoutuslaitoksen, jossa Aspinall vietti aikaa paljon taaperoisesta lähtien.

Pitkän kuntoutuksen jälkeen gorillat viimein lähetettiin maailmalle, Afrikan Gaboon. Yli kymmenen vuoden erossaolon jälkeen tyttö ja tytön isä päättivät lähteä Afrikkaan etsimään kuntouttamiaan gorilloja. Alla olevalta videolta voit katsoa uskomattoman koskettavan kohtaamisen.

Jaa tämä koskettava juttu ystävillesi ja ilahduta heidänkin päivää!

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön. Voit koska tahansa perua uutiskirjeiden saannin.