Mies laittaa neljä tomaattisiivua kukkaruukkuun – viikon kuluttua lopputulos on todella yllättävä!

Kaikki arvostamme varmasti tuoretta ruokaa! Ja mikäs sen parempaa kuin täysin itse kasvatettu versio. Usein kaupassa käydessämme menemme vihannes- ja hedelmäosastoille poimimaan edulliset tuotteet ja painelemme muiden ostosten jälkeen kassalle. Harva kuitenkaan kiinnittää huomiota vihannesten tuoreuteen, kiinnitätkö sinä?

Joka tapauksessa, alla olevasta videosta näet nerokkaan keinon kasvattaa itse omat tomaattisi, lähes täysin vaivatta. Uskomatonta mutta totta!

Tarvitset tähän muutaman tomaattisiivun, multaa sekä jonkinlaisen ruukun tai muun kasvualustan! Katso helpot ohjeet videolta ja jaa tämä nerokas kikka myös ystävillesi!

 

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön. Voit koska tahansa perua uutiskirjeiden saannin.