Poliisi komentaa kuskin polvilleen – tyttöystävän nähdessä tilanteen hän purskahtaa kyyneliin!

Me kaikki tiedämme sen jännittävän tilanteen kun poliisi pyytää meitä pysähtymään ja sillä hetkellä mietimme kaiken maan ja taivaan väliltä, mitä olemme oikein menneet tekemään.

Iowalaisen pariskunnan tilanne oli yllä kuvatun kaltainen. Heidän ajaessa autollaan kohti kotia, he havaitsivat poliisiauton vilkuttavan heille pysäytysvaloja. Kunnollisina kansalaisina pariskunta tietysti pysäytti auton tiensivuun.

Poliisi astui ulos autostaan ja meni pariskunnan auton luokse. Poliisi päätyi lopulta pyytämään molempia autossa olevia astumaan autosta ulos turvallisuussyistä. Poliisi pyysi pariskunnan siirtymään auton taakse tutkiakseen heidät.

Kuljettajan taskut tunnusteltuaan poliisi käski miehen välittömästi polvilleen kädet taakseen valmiina raudoitukseen. Tämän seurauksena tyttöystävä kauhistui mitä oli tapahtumassa. Hämmentävä tilanne kuitenkin saa erikoisen käänteen, joka saa tyttöystävän lopulta purskahtamaan itkuun.

Katso alta video ja yllättävä käänne! Laita video jakoon jos et osannut aivan odottaa tämänlaista käännettä!

Lähde

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön. Voit koska tahansa perua uutiskirjeiden saannin.