Sairaanhoitaja neuvoo: ”Tämä voi pelastaa henkesi hätätilanteessa! Asenna tämä sovellus puhelimeesi!”

”Olen töissä ensiavussa, ja meille tulee usein potilaita joiden nimiä emme tiedä emmekä tiedä miten saada yhteyttä heidän omaisiinsa. Ja heidän puhelimet ovat usein lukittu!”

”Olen ollut ensiavussa töissä jo pitkään. Meillä on usein tilanteita, joissa ensiapuun tulee potilaita eikä meillä ole keinoa saada yhteyttä heidän omaisiinsa jos heidän puhelin on lukittu!”

Näin Julia Thompson avaa Facebook-päivityksensä, jolla on yli 400 000 jakoa ja miljoonia tykkäyksiä. Thompson kertoo erityisesti iPhone-puhelimille olevasta toiminnosta, jolla voit pelastaa oman tai läheisesi hengen vaaratilanteessa.

Monet iPhonen omistajat eivät ole ollenkaan tietoisia kaikista sen ominaisuuksista. Yksi tärkeimmistä on Terveys-sosvellus! Tunnistat sen alla olevasta kuvasta.

 

Kun avaat sovelluksen, löydät alakulmasta valikon. Oikealla alhaalla lukee ”SOS-tiedot”, jonne voit lisätä sinua koskevia tärkeitä terveystietoja. Nämä voivat olla äärimmäisen tärkeitä esimerkiksi sairauskohtauksen sattuessa jos henkilöllisyydestäsi ei muuten ole tietoa. Alla näet kuvan sovelluksesta ja mistä löydät SOS-tiedot.

 

 SOS-tiedoista löydät eri kategorioita joihin voit selventää terveydentilaasi. Nämä voivat olla elintärkeää tietoa hoitajalle tai lääkärille.
Täyttämäsi tiedot ovat saatavilla myös puhelimen ollessa lukittuna. Jos painat ”Hätätilanne”, voi pelastaja saada selville nimesi, syntymäaikasi, omaisesi numeron, terveyden tilasi ja veriryhmäsi. Voit lisätä myös muita muistiinpanoja.

 

”Kukaan kenen kanssa olen puhunut, ei ole ollut tietoinen asiasta. Meidän hoitajapiireissä tämä olisi kuitenkin äärimmäisen, jopa hengen arvoista tietoa. Tämä on syy miksi kerron tästä asiasta. Tämän täytyy tulla ihmisten yleiseen tietoon!”

”Muista kuitenkin, pelkkä tämän jakaminen ei riitä – päivitä tietosi myös sovellukseen! Tämän jakaminen on kuitenkin vähintä mitä voit tehdä!”

(Luulen, että myös muille käyttöjärjestelmille on vastaavanlainen sovellus nimeltä ICE. Jos et kuitenkaan halua ladata sovelluksia, tallenna ”ICE” merkintä omaisesi nimeen ja pidä huolta että se tieto on saatavilla myös puhelimen ollessa lukitussa tilassa)”

Sinä joka et vielä ole lisännyt näitä elintärkeitä tietoja puhelimeesi, nyt on hyvä aika tehdä se! Jaa myös tämä tärkeä tieto ystävillesi. Se voi jonakin päivänä pelastaa heidän hengen!

 

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön.

Jaa Facebookissa!

Jakamalla tämän Facebookissa, saat 1000€ arvoisen edun!