Tämä kissa on valloittanut miljoonien ihmisten sydämet netissä! Katso ihastuttavat kuvat!

Tässä on Yana-niminen kissa. Hänet tunnetaan ”kaksinaamaisena” kissana. Hänen kaksinaamaisuus ei kuitenkaan tässä kontekstissa tarkoita mitään negatiivista. Yana on äärimmäisen suloinen kissa, jolla on todella omaperäisen väriset kasvot.  

Yana asuu omistajansa Elizabethin kanssa Valko-Venäjällä Minskissä. Yanalla on kaiken lisäksi oma suosittu Instagram-tili, jolla on lähes 20 000 seuraajaa. Yana-kissan suosio ei yllätä yhtään kun katsoo tuon ihanan kissan kuvia! Katso alta lisää kuvia!

Eikö tämä kissa olekin todella suloinen! Seuraa Yana-kissan elämää instagramissa! Jaa nämä suloiset kuvat myös ystävillesi Facebookissa! 

 

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön. Voit koska tahansa perua uutiskirjeiden saannin.