Mies tuhosi tyttöystävänsä kasvot – mies seuraa nyt vankilasta exänsä mallinelämää!

Väestöliiton tilastojen mukaan joka viides suomalainen nainen on joutunut fyysisen väkivallan uhriksi tai vähintään uhkailun kohteeksi parisuhteessaan. Maailmalla parisuhdeväkivalta on yhtälailla äärimmäisen yleistä. Yksi parisuhdeväkivallan uhreista on 20-vuotias Chantelle Ward.

Chantelle Ward rakastui viisi vuotta vanhempaan Rhys Culley -nimiseen mieheen, jonka kanssa hän lyhyen tapailun jälkeen alkoi seurustelemaan. Kaunis nuori neitonen oli Culleyn kanssa suhteessa kaksi vuotta, vaikka tämän mies oli käyttänyt henkistä väkivaltaa häntä vastaan jo suhteen alusta asti. Mies oli mm. määrännyt Wardin pukeutumistyylin ja rajoittanut naisen oikeutta puhua tiettyjen ihmisten kanssa.

Suhde eteni siihen, että mies arvosteli toistuvasti tyttöystävänsä meikkaustyyliä sekä kontrolloi tämän tekemisiä. Vähitellen henkinen väkivalta ja alistus eteni fyysiseen väkivaltaan, kun tyttöystävä oli yrittänyt suudella miestään hellyydenosoituksena. Väkivaltainen mies tarttui Wardin ylähuuleen tarkoituksenaan purra sen irti. Tämän seurauksena tyttöystävän ylähuuli repesi nenään asti. Tämä oli käännekohta Wardin elämässä, hän tajusi ettei suhde voi enää jatkua, uutisoi Daily Mail.

Asian tultua julki, paljastui myöhemmin suuri pahoinpitelyjen rypäs. Tästä mies sai tuomioksi kahdeksan vuoden vankeustuomion. Kamalia kokenut Ward päätti kuitenkin kääntää ikävät kokemukset voimavarakseen ja lopulta voitokseen. Hän kärsi masennuksesta ja väkivallan seurauksena jääneistä arvista, mutta osallistui niistä huolimatta kauneuskilpailuihin ja lopulta voitti ne.

 

Nykyään vuosia myöhemmin nainen toimii aktiivisesti parisuhdeväkivaltaa vastustavissa järjestöissä ja hän tukee työkseen parisuhdeväkivallan uhreja yrittäen estää uhreja joutumasta kokemaan samaa kuin hän itse.

Väkivaltainen poikaystävä Rhys Culley sen sijaan joutuu sellistään seuraamaan kaltoinkohtelemansa ex-tyttöystävänsä mallinuraa.

Paha saa palkkansa, on tapana sanoa! Niin myös tässä tapauksessa. Jaa tämä tarina ystävillesi ja levittäkäämme parisuhdeväkivallan vastaista sanomaa!

 

Lähde: Daily Mail

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
200 Euroa
Ei voittoa
500 Euroa
Ei voittoa
5€ Riskitöntä Pelirahaa
Pyöräytä onnenpyörää, ja voita jopa 10 000€ arvoinen lahjakortti
Tämän kunniaksi voitit ilmaisen pyöräytyksen onnenpyörään, jossa voit voittaa jopa tuhansien eurojen arvoisia palkintoja! Pyöräytä rullaa ja voit lunastaa palkintosi välittömästi!
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi!