Tätä suloisempaa videota ei löydy – vauva tanssii koiran soittaessa pianoa

Perheen isä onnistui taltioimaan uskomattoman videon, jossa pelastettu koira Buddy Mercury soittaa pianoa samalla kun perheen tytär laittaa jalalla koreasti!

Buddy Mercury on pelastettu koira, joka on viime aikoina noussut uskomattomaan suosioon musikaalisten lahjojensa vuoksi. Koira on levinnyt maailmanlaajuiseen suosioon soittaessaan mm. pianoa ulvoten, muiden samalla ihaillen tämän uskomattomia kykyjä.

Tällä uskomattomalla videolla Buddy Mercury tarttuu pianoon kuin vanha tekijä, kun samaan aikaan taustalla tanssiva tytär tarttuu kitaraan ja näin saavat aikaan valovoimaisen Duo-suorituksen.

Katso video alta ja jaa tämän suloisen duon upea esitys ystävillesi! 🙂

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön. Voit koska tahansa perua uutiskirjeiden saannin.