Ambulanssikuski ajoi McDonaldsiin miehen kanssa – kuolevan miehen toive saa kyyneliin!

Kuva: Queensland Ambulance Service (QAS)

Queenslandin kaupungissa on raportoitu uskomattoman koskettava tapaus. Ambulanssikuljetus oli viemässä kuolemaa tekevää miestä sairaalaan, kunnes kuljettaja päätti toteuttaa kuolemaa tehneen miehen viimeisen toiveen.

Facebookissa on levinnyt läpi maailman koskettava uutinen aiheesta, kun hätäkuljetus sai yllättävän käänteen.

Gold Coastissa asunut Sharon soitti eräänä iltana hätäkeskukseen hänen miehensä Ronin tilan vuoksi. Ronin tulisi kuljettaa välittömästi viimeiselle matkalleen sairaalaan parantumattoman sairauden lievittävään, saattohoitoon.

Ronin taistelu haimasyöpää vastaan oli kestänyt yli 17 vuotta. Hänen sairautensa oli edennyt terminaalivaiheeseen asti, jossa ainoastaan voitiin enää lievittää hänen kipujaan.

Ensihoitajien Katen ja Hannan saapuessa paikalle, he tarkastivat Ronin tilanteen huomatakseen ettei Ron ollut syönyt yli kahteen päivään.

Hoitajat kysyivät: ”Jos voisit syödä mitä vain, mitä se olisi?”

Ronin vastaus: ”Karamelli-jäätelöä..”

Ronin vastattua ambulanssihenkilökunta päätti toimia ja ajoi välittömästi McDonaldsin autokaistalle toteuttamaan kuolemaa tekevän Ronin toiveen.

Ambulanssihenkilökunta julkaisi tapahtuneesta koskettavan kuvan miehen viimeisestä lausunnosta hänen luvallaan.

Ronin mies, Sharon, kertoi Ronin nauttineen ja kiitelleen henkilöstöä viimeisen toiveensa toteuttamisesta. Hän ei olisi kyennyt toivoa tilanteessaan mitään muuta.

Muutama päivä tapahtuneen jälkeen Ron kuoli 72 vuoden iässä pitkäaikaisessa taistelussa haimasyöpää vastaan.

Juttu on julkaistu Queenslandin Ambulanssin Facebook-sivuilla sekä BBC:n uutisissa.

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön. Voit koska tahansa perua uutiskirjeiden saannin.