Nainen huomio! Tiesitkö että piereskely poikaystäväsi seurassa takaa onnellisen suhteen?

Se on kumma juttu. Vallitsevassa kulttuurissamme vaikuttaa siltä että että erityisesti naisten pitäisi vältellä piereskelyä kuin ruttoa! Ei toki miehetkään voi päästellä hajuja välttämättä aivan ilman syyllistämistä, mutta naisilla asiaa pidetään paheksuttavampana.

Totuus on se, että piereminen helpottaa – myös parisuhteita! Molempien osapuolten tulisi ymmärtää, että ihmisiä me kaikki olemme! Kun molemmat hyväksymme että molemmat osapuolet piereskelevät, voidaan keskittyä oikeasti tärkeisiin asioihin, ei pieneen päästelyyn!

Näin kävi journalisti Jessica Gentilelle, joka Cosmopolitan-lehdessä avautui omasta varsin epäonnistuneesta deitti-illastaan. Ravintolan tulisesti maustettu ruoka sai Jessican vatsan sekaisin, mikä aiheutta hänelle epämiellyttäviä ilmavaivoja – kesken deittien! No, ilta ei jatkunut Jessicalla yhtään sen helpommin. Myöhemmin illalla hän tukki komean aviomiesehdokkaansa vessanpöntön. Tarinamme saa kuitenkin onneksi onnellisen lopun, sillä pariskunta on nyt seurustellut yli seitsemän vuotta.

Täysin vapaa ja estoton piereskely ei tietenkään ole välttämättä soveliasta. Meidän kaikkien kannalta on kuitenkin parempi ettei tehdä asiasta numeroa, sillä me kaikki teemme sitä! Vinkki erityisesti naisille: mikäli hajuhaittoja ilmenee (ja jäätte vieläpä kiinni!), ota tapaus huumorina! 😉

 

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
200 Euroa
Ei voittoa
500 Euroa
Ei voittoa
5€ Riskitöntä Pelirahaa
Pyöräytä onnenpyörää, ja voita jopa 10 000€ arvoinen lahjakortti
Tämän kunniaksi voitit ilmaisen pyöräytyksen onnenpyörään, jossa voit voittaa jopa tuhansien eurojen arvoisia palkintoja! Pyöräytä rullaa ja voit lunastaa palkintosi välittömästi!
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi!