Nainen piirsi mustan pisteen käteensä ja pian saapui poliisi – et arvaa miksi!

Nainen luki netistä erikoisesta ”Musta piste” -kampanjasta. Tämän jälkeen nainen piirsi kämmeneensä mustan pisteen ja lähetti sen kollegalleen sosiaalisen median avulla. Tuntia myöhemmin poliisi saapui naisen kotiin. He odottivat yhdessä naisen aviomiehen saapumista kotiin.

 

Aviomies pahoinpiteli nuorta vaimoaan. Heillä oli neljä lasta, jotka joutuivat seuraamaan tilannetta vierestä. Nainen sai tietoa tästä kampanjasta toiselta kotiväkivallan uhrilta. Kuva, missä on musta piste, kertoo, että jotain on pielessä kotona.

  • JAA TÄSTÄ!

 

 

Se kertoo, että henkilö kärsii ja tarvitsee apua. Puhelinsoitto poliisille tai muulle vastaavalle taholle voi pelastaa jonkun elämän. Kampanjan aloitti englantilainen nainen, joka haluaa pysyä anonyymina.

 

  • JAA TÄSTÄ!

Useimmat kotiväkivallan uhrit eivät halua puhua kärsimyksestään. He pelkäävät jatkuvasti itsensä ja lastensa puolesta. Mustasta pisteestä on tullut merkittävä merkki, joka antaa merkin, että tarvitsee apua. Naiset ilmoittavat halustaan saada apua. Luuletko, että samanlainen kampanja toimisi Suomessa?

 

  • JAA TÄSTÄ!

 

Jaa tämä uutinen levittääksesi äärimmäisen tärkeää sanomaa parisuhdeväkivaltaa vastaan. Yhdelläkin jaolla voi olla suuri merkitys jollekin!

Ei voittoa
5 Euroa
Ei voittoa
7 ilmaispyöräytystä
Ei voittoa
100 ilmaispeliä
Ei voittoa
20€ Lahjakortti
OLET VOITTAJA!
Voitit yhden ilmaispyöräytyksen onnenpyörään! Pyöräytä onnenpyörää ilmaiseksi ja lunasta riskittömät palkintosi! 
HUOMIOI:
  • Osallistuminen on ilmaista
  • Tämä tilaisuus on annettu vain onnekkaille sivullamme kävijöille
  • Tämä on ainoa tilaisuutesi pyöräyttää onnenpyörää!

Jaa Facebookissa!

Jakamalla tämän Facebookissa, saat 1000€ arvoisen edun!

https://prooffactor.com/blog/social-proof