Nainen piirsi mustan pisteen käteensä ja pian saapui poliisi – et arvaa miksi!

Nainen luki netistä erikoisesta ”Musta piste” -kampanjasta. Tämän jälkeen nainen piirsi kämmeneensä mustan pisteen ja lähetti sen kollegalleen sosiaalisen median avulla. Tuntia myöhemmin poliisi saapui naisen kotiin. He odottivat yhdessä naisen aviomiehen saapumista kotiin.

 

Aviomies pahoinpiteli nuorta vaimoaan. Heillä oli neljä lasta, jotka joutuivat seuraamaan tilannetta vierestä. Nainen sai tietoa tästä kampanjasta toiselta kotiväkivallan uhrilta. Kuva, missä on musta piste, kertoo, että jotain on pielessä kotona.

 

 

Se kertoo, että henkilö kärsii ja tarvitsee apua. Puhelinsoitto poliisille tai muulle vastaavalle taholle voi pelastaa jonkun elämän. Kampanjan aloitti englantilainen nainen, joka haluaa pysyä anonyymina.

 

Useimmat kotiväkivallan uhrit eivät halua puhua kärsimyksestään. He pelkäävät jatkuvasti itsensä ja lastensa puolesta. Mustasta pisteestä on tullut merkittävä merkki, joka antaa merkin, että tarvitsee apua. Naiset ilmoittavat halustaan saada apua. Luuletko, että samanlainen kampanja toimisi Suomessa?

 

 

Jaa tämä uutinen levittääksesi äärimmäisen tärkeää sanomaa parisuhdeväkivaltaa vastaan. Yhdelläkin jaolla voi olla suuri merkitys jollekin!

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön. Voit koska tahansa perua uutiskirjeiden saannin.