Possu terrorisoi kaupunkia – ulosti lopulta poliisiautoon!

Michiganissa asuvan perheen lemmikkisika Daisy päätti karata kotoaan ja lähteä kaupungille itsenäisesti. Eräs paikallinen ohikulkija oli nähnyt sian yksin kaupungilla ja ilmoittanut siasta hätäkeskukseen. Pian tämän jälkeen poliisi paikansi Daisyn ja haki tämän poliisilaitokselle odottamaan omistajiaan.

Daily Mail -lehdessä kerrottiin poliisin napanneen Daisyn ja ottaneen hänestä veikeän kuvan, jossa Daisy katsoo nauravaisesti kameramiestä auton takalasin kautta. Tässä vaiheessa poliisit eivät aavistaneetkaan mikä oli syy tähän veikeään ilmeeseen. Syy selvisi välittömästi kun sika siirrettiin ulos autosta.

Pian poliiseille ilmeni, että Daisy oli ulostanut poliisiautoon useaan kertaan. Koko penkkirivi oli yltäpäältä ulosteessa. Poliisilaitoksen mukaan omistaja oli myös päässyt siivoamaan lemmikkinsä jätökset hakiessaan rakasta lemmikkiään.

Jaa tämä hauka uutinen ystävillesi ja ilahduta heidän elämää!

Add Comment

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
200 Euroa
Ei voittoa
500 Euroa
Ei voittoa
5€ Riskitöntä Pelirahaa
Pyöräytä onnenpyörää, ja voita jopa 10 000€ arvoinen lahjakortti
Tämän kunniaksi voitit ilmaisen pyöräytyksen onnenpyörään, jossa voit voittaa jopa tuhansien eurojen arvoisia palkintoja! Pyöräytä rullaa ja voit lunastaa palkintosi välittömästi!
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi!