Possu terrorisoi kaupunkia – ulosti lopulta poliisiautoon!

Michiganissa asuvan perheen lemmikkisika Daisy päätti karata kotoaan ja lähteä kaupungille itsenäisesti. Eräs paikallinen ohikulkija oli nähnyt sian yksin kaupungilla ja ilmoittanut siasta hätäkeskukseen. Pian tämän jälkeen poliisi paikansi Daisyn ja haki tämän poliisilaitokselle odottamaan omistajiaan.

Daily Mail -lehdessä kerrottiin poliisin napanneen Daisyn ja ottaneen hänestä veikeän kuvan, jossa Daisy katsoo nauravaisesti kameramiestä auton takalasin kautta. Tässä vaiheessa poliisit eivät aavistaneetkaan mikä oli syy tähän veikeään ilmeeseen. Syy selvisi välittömästi kun sika siirrettiin ulos autosta.

Pian poliiseille ilmeni, että Daisy oli ulostanut poliisiautoon useaan kertaan. Koko penkkirivi oli yltäpäältä ulosteessa. Poliisilaitoksen mukaan omistaja oli myös päässyt siivoamaan lemmikkinsä jätökset hakiessaan rakasta lemmikkiään.

Jaa tämä hauka uutinen ystävillesi ja ilahduta heidän elämää!

Add Comment

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön. Voit koska tahansa perua uutiskirjeiden saannin.