Tanskalaiset keksivät 100% keinon välttää ylinopeussakot – poliisi voimaton!

Tanskalainen sivusto Find Det Billigt on keksinyt täysin laillisen keinon välttää ylinopeussakot.

Ylinopeusvalvonta on automatisoitunut suuresti, ja sitä toteutetaan nykyisin suurelta osin automaattisesti toimivien peltipoliisien avulla. Tanskalaisten keksimä metodi toimii sekä liikkuvan poliisin valvontaan että peltipoliisien kohdalla.

Sivusto kertoo heidän olleen yhteydessä Tanskan poliisiin, ja poliisi on ilmoittanut keinon olevan täysin laillinen, sillä menetelmään ei pysty puuttumaan kukaan.

 

Hämmästyttävintä menetelmässä on se, että se toimii joka ikisessä maassa sekä kaikilla eri nopeuksilla.

Näin menetelmä toimii:

1.  Selvitä mikä on tien suurin sallittu nopeus

2. Kun suurin sallittu nopeus on selvillä, hae auton nopeusmittarista sama lukema

3. Kun autosi nopeus on suurimman sallitun nopeuden kohdalla, seuraa sitä tarkasti ettei se ylitä suurimman sallitun nopeuden lukemaa.

Tämä kolmivaiheinen menetelmä voi alkuun vaatia harjoittelua, mutta kun menetelmän oppii, on se varsin yksinkertainen ja helppo keino unohtaa ylinopeussakot lopullisesti!

Helppoa, yksinkertaista ja täysin laillista. Jaa tämä nerokas keino ystävillesi mikäli ystäväpiiristäsi löytyy hurjapäitä! 

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön. Voit koska tahansa perua uutiskirjeiden saannin.