Kulkukoira eli kenkälaatikossa KUUKAUSIA – kunnes viimein sai kokea rakkautta ja lämpöä!

Arvioiden mukaan maailmassa elää jopa 200 – 600 miljoonaa kulkukoiraa ilman minkäänlaista turvaa, omistajaa tai henkilöä joka heistä huolehtii. Nämä raasut elävät vailla säännöllistä ravintoa, lämpöä tai välittämistä.

Mikäli nämä kulkukoirat koottaisiin yhteen maahan, muodostuisi siitä väkiluvultaan yksi maailman suurimmista valtioista väkiluku huomioiden!

Alla olevassa videossa tutustutaan koiraan nimeltä Benji. Benji on yksi miljoonista kulkukoirista, joka on jäänyt täysin paitsi aidosta välittämisestä, rakkaudesta sekä huolenpidosta.

Pelastuspartion löytäessä Benjin hän oli ihmispelkoinen, arka ja vaikeasti tavoitettava. Hän selkeästi pelkäsi ihmisiä, sillä hän ei ole koskaan elämässään saanut kokea ihmisen välittämistä ja luottamusta.

Pelastushenkilökunnan löytäessä benjin, havaittiin sen kärsivän erittäin vakavista terveysongelmista. Uhkana oli jopa koiran lopettaminen. Benji kuljetettiin välittömästi kiireelliseen hoitoon eläinlääkärille. Vaikka varsinaiset terveysasiat saatiin kuin ihmeen kaupalla hoidettua, oli edessä valtava työ luoda Benjille luottamus ihmisiin.

Tämä miljoonien ihmisten sydämet sulattanut video on levinnyt kulovalkean tavoin. Se todellakin herkistää lukijan kuin lukijan, sillä kadulta pelastettu Benji on kuin toinen koira kohdatessaan viimein tarvitsemaansa rakkautta, huolenpitoa ja välittämistä.

Katso Benjin sydämet sulattava tarina ja onnellinen loppu alla olevalta videolta. Jaa se myös ystävillesi <3 🙂

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön. Voit koska tahansa perua uutiskirjeiden saannin.