Muistatko Super-jäätelön? Se on täällä taas – tosin vain kahdella maulla!

Meneillään olevan retrobuumin myötä useat vuosien tai vuosikymmenten takaiset hittituotteet tekevät paluuta. Näin on myös käymässä Super-jäätelölle! Nestle julkaisi hetki sitten Super-jäätelön olleen suosituin toive uudelleenlanseerattavien tuotteiden kohdalla.

Viime päivinä on selvinnyt uutta tietoa tämän hittituotteen paluusta. Kaikkia neljää makua ei tulla näkemään markkinoilla, ainakaan aluksi. Eri vähittäismyyjille lähetetyssä tiedotteessa kerrottiin, että paluun tekevät maut ovat suklaa sekä lakritsi. Muut maut olivat takavuosina toffee ja mansikka.

Super-jäätelöt olivat nimensä mukaisesti superhitti 1990-luvulla. Vieläkö muistat Super-jäätelöiden tv-mainokset? Katso mainosvideo alta! Mikäli odotat hittijäätelön paluuta yhtä paljon kuin me, jaa tämä uutinen ystävillesi!

https://www.youtube.com/watch?v=s9xF9YUK1jQ

Ei voittoa
2000 Euroa
Ei voittoa
275 Euroa
Ei voittoa
25 ilmaispeliä
Ei voittoa
325 Euroa
Pyöritä onnenpyörää ja voita upeita palkintoja
Pyöräytä onnenpyörää voittaaksesi upeita pelipalkintoja. Osallistuminen on täysin ilmaista. Saat palkintosi välittömästi pyöräyttämisen jälkeen.
Osallistuminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat tietää ja lunastaa palkintosi välittömästi! Liittymällä sähköpostilistallemme, hyväksyt että lähetämme sinulle markkinoinnillisia viestejä. Emme jaa tai myy yhteistietojasi ulkopuolisille tahoille muuhun käyttöön. Voit koska tahansa perua uutiskirjeiden saannin.